Ten Stuyver

Tuesday Sixties

 • Start nieuw seizoen op dinsdag 13 september om 15u.

  Onze feestzaal heeft naast zijn dansschool ook een eigen seniorenvereniging : “Tuesdays Sixties” Deze vereniging zorgt hoofdzakelijk voor vrije dansnamiddagen en etentjes, bedoeld voor de moderne senior. Door de enorm grote dansvloer, de capaciteit, de vele afwisselende professionele muzikanten en een goed bestuur kent deze vereniging een enorm succes. Uiteraard is het woord “senior” veelzijdig en mag u zich niet,met alle respect, fixeren op bvb oudjes,rusthuis,bejaarden enz… Neen, deze vereniging is speciaal voor mensen die nog houden van een mooie tango of bolero, een goeie rock ‘n’ roll, een ouderwetse scottisch of zelfs een greep uit het hedendaagse repertoire. Daarom kent deze vereniging ook een groot succes bij leden van onze en andere dansscholen die van onze dansnamiddagen gretig gebruik maken om hun danskennis te oefenen.

  Tegenwoordig telt onze vereniging ongeveer 300 leden waarvan het jongste lid 36 jaar jong is en het oudste 95. Dit is het bewijs van onze grote varieteit aan muziekkeuze en muzikanten.

  Door het feit dat wij maandelijks 3 vrije dansnamiddagen organiseren worden door vele mensen ook echte vriendschapsbanden voor het leven gesmeed en kunt u uw kennissenkring serieus gaan uitbreiden.

 • Van september tot juni houden wij elke 2de en 4de dinsdag van iedere maand een dansnamiddag van 15.00 tot 18.00 uur. Telkenmale zorgen wij voor afwisselende muzikanten met live-orkest of discobar.

  Deze dansnamiddagen worden nog eens aangevuld met wat wij noemen “showlunchen”. Op deze namiddagen genieten we eerst van een heerlijke maaltijd en nodigen wij een bekende artiest met live-orkest uit om de dansnamiddag op te luisteren.

 • Iedereen is op onze dansnamiddagen welkom,ook niet-leden die eenmalig wensen gebruik te maken van onze dansnamiddag. Deze mensen betalen een toegang van 3,00 euro. Beslist u dezelfde dag nog om lid te worden van onze vereniging kunt u dit bedrag in mindering brengen van uw lidgeld.

  Het lidgeld bedraagt 15 euro per persoon voor een gans jaar.(van september tot juni) Als lid krijgt u op elke dansnamiddag gratis toegang en geniet u tal van andere voordelen.

  U ontvangt eveneens ons driemaandelijks tijdschriftje boordevol informatie en activiteiten.